»Vanvittig god skildring af en purung overbegavet pige, der ikke kan tage rigtigt vare på sig selv.«
- Weekendavisen

»Livsbekræftende og fuld af overskud og humor.«
- Kristeligt Dagblad

»Fabelagtig debutroman«
- Alt for damerne

Artiskokhjerte

Omslag: Alette Bertelsen
Læs et uddrag af Artiskokhjerte

 

Pressen skrev:

Vanvittig god skildring af en purung overbegavet pige, der ikke kan tage rigtigt vare på sig selv (…) Line-Maria Lång er lykkedes med en roman, som man ikke slipper og som rumsterer længe i hovedet bagefter. (…) Sprogligt er Lång også en nydelse – hun kan slå en stemning an, så man ikke bare ser, men også hører og lugter det skildrede for sig (…) Artiskokhjerte anbefales herfra på det varmeste.

Weekendavisen

Den er parisisk fiks, ’Naked lunch’-syret, dadaistisk, knugende og klaustrofobisk. Line-Maria Långs første roman forbinder raffineret forældre med sprog, løgn og svigt. (…) Den skal læses langsomt og opmærksomt, som god litteratur jo skal det. (…) Det slår mig, hvor utvungen og elegant, Line-Maria Långs Artiskokhjerte fremstår. Hvor fint Lisas »flimren« og romanens billeder får lov at myldre, samtidig med at hele den komplekse molevit hænger sirligt sammen.
clomid
Information

Line-Maria Lång romandebuterer med “Artiskokhjerte”, som fortjener et stort – også gerne ungt – publikum. (…) Det er en barsk historie, Line-Maria Lång leverer, men samtidig totalt livsbekræftende og fuld af overskud og humor. (…) Sprogligt er det en fornøjelse hele vejen igennem, både når vi er på den sjove og på den alvorlige side. (…) Med “Artiskokhjerte” har hun taget et kæmpeskridt i sit unge forfatterskab, som jeg virkelig glæder mig til at følge.

Kristeligt Dagblad

Fabelagtig debutroman

Alt for damerne

Artiskokhjerte gør indtryk. Både indholds- og formmæssigt. Som et sørgmodigt musikstykke.

Fyens Stiftstidende

Lång giver ingen svar, men åbner med ’Artiskokhjerte’ et vindue ud til det mørke, der er den faderløses længsel.

Politiken

Der er ingen vej uden om portrættet af den ulykkelige pige (…)Lisa skriger stumt ind i en døv verden. Hendes forfatter trænger igennem. Og den stemme bliver hængende som tinnitus.

Jyllands-Posten

Pirrer, ægger og interesserer.

Nordjyske

Med et stramt komponeret poetisk sprog og kaotiske billedindstillinger, rammer Line-Maria Långs debutroman rent plet i hjertekulen.

Bogligt

Artiskokhjerte er en lille gribende roman, skrevet i et så fint sprog, at den skal læses langsomt og gerne flere gange. Det er en uforglemmelig oplevelse, og jeg glæder mig til at læse mere af Line- Maria Lång.

Bogpusheren

Sirligfin og detaljerig som et stykke ciseleret sølv, lige til at spejle og fortabe sig i.

LitteraturNu

God og velskrevet debutroman skrevet i et kort, præcist og alligevel meget poetisk sprog.

Litteratursiden

Original og humoristisk romandebut.

Livelittcph

 

Se trailer for Artiskokhjerte: